Kom langs
Paalweg 5, 8141 RT Heino
Bereik ons telefonisch
0572 - 39 50 30
Stuur ons een bericht
info@paal5.nl

Gratis flexwerken in bedrijfsverzamelgebouw PAAL5

Gratis flexwerken in bedrijfsverzamelgebouw PAAL5

De coronacrisis treft onze maatschappij hard. Vele faciliteiten waaronder verzorgingstehuizen, horeca, scholen en bedrijven zijn al weken dicht en ouders en werknemers werken massaal thuis om verspreiding van het virus tegen te gaan. Niet iedereen kan zo makkelijk thuiswerken. Zeker met kinderen om je heen lukt het niet zo goed om je te concentreren. Daarom biedt bedrijfsverzamelgebouw PAAL5 in Heino een oplossing.

Op aanvraag kun je op de eerste verdieping gratis flexwerken waarbij je keuze hebt uit vier spiksplinternieuwe (sinds 1 april) kantoren met airconditioning.

“Ik hoor steeds vaker in mijn omgeving dat het thuiswerken samen met de kinderen en partner niet heel praktisch is. Om de haverklap word je uit je concentratie gehaald door een vraag van de kinderen of door het geluid van filmpjes, games en gesprekken”, vertelt mede-eigenaar Peter Brummelhuis van PAAL5. “Bij PAAL5 hebben we als credo ‘elkaar helpen en versterken’. Samen moeten we deze coronacrisis overwinnen. Wil je een dag of dagdeel even in alle rust je werk doen? Dan ben je van harte welkom in ons bedrijfsverzamelgebouw aan de Paalweg 5. Er staat een bureau en bureaustoel voor je klaar. Graag wel vooraf reserveren, want ook in PAAL5 houden we ons aan de maatregelen van de RIVM.”

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact op met Martijn Jansman, 06 51 299 622 of mail naar info@paal5.nl. Meer over het bedrijfsverzamelgebouw is te vinden op www.paal5.nl

Bericht via: HoezoHeino.nl